De Hofmeesters Rijswijk

259 appartementen

OMSCHRIJVING

Op 25 juni 2013 heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven voor de realisatie van 259 woningen op het perceel Sir Winston Churchilllaan 275. De ontwerpstukken hebben van 5 juli 2013 tot en met 15 augustus 2013 ter inzage gelegen en tijdens deze periode is er één zienswijze ingediend welke inmiddels is ingetrokken. Vervolgens heeft het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 1 oktober 2013 besloten de definitieve omgevingsvergunningen te verlenen. De definitieve stukken liggen met ingang van vrijdag 4 oktober 2013 ter inzage tot en met 14 november 2013.

AANNEMER

Dura Vermeer Bouw Leidschendam

OPDRACHTGEVER
Vestia Delft

LOOPTIJD

Het Plan
Op de Sir Winston Churchilllaan 275 stond tot 2007 het kantoorgebouw van het productschap voor Vee, Vlees en Eieren. Dat jaar is het gebouw gesloopt en sindsdien ligt het terrein braak in afwachting van verdere ontwikkeling. Het bouwplan ziet op de ontwikkeling van 259 woningen en een parkeergarage waarin plaats is voor 259 auto’s. Het gaat om een gevarieerd aanbod van betaalbare huur en koop, uitgevoerd in een kwalitatief hoogwaardige architectuur. Het bouwplan bestaat uit twee woontorens van 45 en 51 meter hoog die door laagbouw met elkaar verbonden zijn. De parkeergarage onttrekt zich aan het zicht door een groen opgetild landschap. De ontsluiting van de parkeergarage is aan de Treubstraat.

Bouw van start
Op woensdag 20 november 2013 verdienen gemeente Rijswijk, Vestia en Dura Vermeer met een feestelijke handeling de start bouw van De Hofmeesters in Rijswijk.

Bouwteamverband
In een vroeg stadium van het project, nog voor het verkrijgen van de bouwvergunning is er door Dura zowel esthetisch, functioneel als technisch  vernuftig in elkaar zit. Zo zijn wij als GaWaLo-installateur in samenwerking met Giesbers & van der Graaf (W-installateur) en Beers (Elektra-installateur) niet alleen de installateur van dit werk, maar hebben wij tevens een adviserende rol en werken wij als één installatieteam met het zelfde doel. De realisatie van dit mooie unieke project, waar we met recht trots op mogen zijn.

Interessant? Deel deze pagina

Overige projecten

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?