De Kraan Installatietechniek
onze vertrouwde partners

Om voor opdrachtgevers totaalprojecten te kunnen uitvoeren, werkt De Kraan samen met een kring van vaste partners. Deze partners zijn zonder uitzondering geselecteerd op hun kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en ervaring.

Logus
Bouwcenter

Logus: Samen bouwen we de toekomst
Een echte specialist in bouw- en afbouwmaterialen. Klanten worden verrast door het complete assortiment bouwmaterialen, keukens, badkamers, tegels en natuursteen, wij zijn er voor zowel zakelijke klant als de particulier .

Alles voor sfeer en comfort in huis is er onder één dak: de showroom.

Van Munster & Zonen BV

is in 1967 opgericht en sindsdien al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van sanitair in West- en Midden Nederland. Van Munster is de specialist voor een complete badkamer en/of toiletcombinatie maar ook voor een los badmeubel, een douchewand, accessoires of zelfs een complete wellnessruimte, al dan niet geïntegreerd in de badkamer, kunt u bij ons terecht.

Gévier

Voor een persoonlijk samengestelde badkamer heeft u de specialisten van Gévier nodig. Losse componenten vormen immers nog geen badkamer. Een zorgvuldig gekozen combinatie van sanitair, verwarming, tegels en bouwkundige aanpassingen vormt de basis voor een sfeervolle, praktische badkamer. Ook op het gebied van keukens kunt u uw hart bij Gévier ophalen. De presentatie wordt geheel verzorgd door Bruynzeel-keukens.

Uw Huis, Uw Wensen

 is een vernieuwend digitaal concept om een nieuwbouwhuis geheel naar wens in te richten. Op een overzichtelijke en transparante manier krijgt de koper volop keuzevrijheid en heeft hij direct zicht op eventuele meerkosten. Wij bieden dit innovatieve concept met een compleet aanbod, bewezen gebruikersgemak en werkelijke kostenbesparingen.

Raab Karcher

Raab Karcher heeft een ruim aanbod van stijlvolle tegels en tegelproducten, sanitair en keukens. Onze vakkundige specialisten op het gebied van badkamers, keukens en sanitair helpen u graag bij het inrichten van uw woning. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis er van buiten en van binnen perfect uitziet.

Tijdens uw bezoek aan onze showroom, kunt u de materialen die in uw woning worden toegepast zien en voelen. Ook kunt u al uw vragen stellen en krijgt u uitleg over de toepassing van de materialen. Uiteindelijk krijgt u een mooie ruimte in uw huis, welke de sfeer en uitstraling heeft welke u graag wilt.

Tijdens uw bezoek brengen wij uw woning exact in beeld met als resultaat een badkamer en/of keuken passend bij uw woning. Samen ontwerpt u uw droombadkamer en/of keuken of een mooie vloer voor in de woonkamer! Door de goede product- en kleurkeuze wordt uw huis het thuis dat bij u past.

Nelemans
Bouwcenter

In het hart van Brabant en in Den Haag heten wij je van harte welkom! Bouwcenter Nelemans levert een totaalpakket aan hout- en (af)bouwmaterialen. Met onze hoofdvestiging in Etten-Leur en Bouwshops in Etten-Leur, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg, Zundert en Dijkstra in Den Haag, zijn wij een complete partner voor de bouw.

In onze moderne showroom in Etten-Leur kun jij je laten inspireren op het gebied van keukens, badkamers, kasten, deuren, tegels en vloeren. In de showroom vind je vele verschillende stijlen en opstellingen.

Iedereen is van harte welkom bij Nelemans, zowel particuliere als zakelijke klanten krijgen bij ons een warm welkom. Kom langs in onze showroom, bij een van onze Bouwshops of neem een kijkje op de website en neem contact op. Wij helpen je graag!

Interessant? Deel deze pagina

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?