De Kraan Installatietechniek
onze vertrouwde partners

Om voor opdrachtgevers totaalprojecten te kunnen uitvoeren, werkt De Kraan samen met een kring van vaste partners. Deze partners zijn zonder uitzondering geselecteerd op hun kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en ervaring.

Logus-de Hoop Bouwcenter

Logus: Samen bouwen we de toekomst
Een echte specialist in bouw- en afbouwmaterialen. Klanten worden verrast door het complete assortiment bouwmaterialen, keukens, badkamers, tegels en natuursteen, wij zijn er voor zowel zakelijke klant als de particulier .

Alles voor sfeer en comfort in huis is er onder één dak: de showroom.

Van Munster

Van Munster & Zonen BV

Is in 1967 opgericht en sindsdien al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van sanitair in West- en Midden Nederland. Van Munster is de specialist voor een complete badkamer en/of toiletcombinatie maar ook voor een los badmeubel, een douchewand, accessoires of zelfs een complete wellnessruimte, al dan niet geïntegreerd in de badkamer, kunt u bij ons terecht. 

GĂ©vier

Gévier

Sanitair, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. En dat al meer dan 75 jaar. Als sanitair-specialist zijn wij de schakel tussen projectontwikkelaar, aannemer, installateur en bewoner. We zorgen ervoor dat de realisatie van badkamer en sanitair zo soepel mogelijk verloopt. Een zorgvuldig gekozen combinatie van sanitair, verwarming, tegels en bouwkundige aanpassingen vormt de basis voor een sfeervolle, praktische badkamer.Uw Huis, Uw Wensen

Uw Huis, Uw Wensen is een online showroom voor kopers van nieuwbouwhuizen. Wij zijn de innovatieve partner voor installateurs, bouwbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars bij digitale kopersbegeleiding van projectmatige nieuwbouwwoningen. We staan garant voor een transparant en snel proces van het koperskeuze traject. Zo is elke nieuwbouwwoning naar wens ingericht bij oplevering.

BMN

BMN

BMN staat voor Bouwmaterialen Nederland. 'Doen we' is niet voor niets onze lijfspreuk. We doen namelijk heel veel. Ben je doorgestuurd door je aannemer, klusbedrijf, projectontwikkelaar of andere bouwprofessional? Dan ben je van harte welkom bij BMN Showrooms. 

We bieden onze klanten een ruim assortiment materialen en diensten voor professionele bouwers onder één dak; van hout en plaat, ruwbouw, chemie & bindmiddelen, afbouw, tegels tot en met ijzerwaren en gereedschap. 

Daarnaast bieden we de klant verschillende diensten en oplossingen. Met elkaar de kwaliteit van de bouw vergroten, daar gaan we voor. Dat doen we door de professionele bouwer de helpende hand te bieden met onze eigen merken en expertises.BMN Nelemans Bouw

BMN Nelemans Bouw

In het hart van Brabant heten wij je van harte welkom! Sinds 2022 is Nelemans aangesloten bij BMN. BMN Nelemans levert een totaalpakket aan hout- en (af)bouwmaterialen. Met onze hoofdvestiging in Etten-Leur en Bouwshops in Etten-Leur, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg en Zundert, zijn wij een complete partner voor de bouw.

In onze moderne showroom in Etten-Leur kun jij je laten inspireren op het gebied van keukens, badkamers, kasten, deuren, tegels en vloeren. In de showroom vind je vele verschillende stijlen en opstellingen. 

Iedereen is van harte welkom bij BMN Nelemans, zowel particuliere als zakelijke klanten krijgen bij ons een warm welkom. Kom langs in onze showroom, bij een van onze Bouwshops of neem een kijkje op de website en neem contact op. Wij helpen je graag!
Interessant? Deel deze pagina

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?