De Kraan Installatietechniek
Duurzame installaties

Wij passen nieuwe, duurzame technieken toe op (klimaat)installaties, die aansluiten bij de huidige milieutransitie. Zo streeft men ernaar om in Nederland vanaf 2050 volledig gasloos te zijn. In nieuwbouwprojecten wordt op dit moment al geen gas meer aangelegd. De kraan legt onder andere duurzame warmtepompen, gebalanceerde ventilatie, douche-wtw’s aan om te kunnen voorzien in de huidige energietransitie. Daarbij werken wij zo veel mogelijk met duurzame materialen van A-merken. Wij zorgen voor de juiste, milieuvriendelijke verwerking van afvalmaterialen. De Kraan geeft het goede voorbeeld: ons pand is 100% energieneutraal en gasloos.

Interessant? Deel deze pagina

ONZE services

Ontwerp en advisering

Bij omvangrijke nieuwbouw- en transformatieprojecten is het voortraject van cruciaal belang. Aannemers en projectontwikkelaars doen daarvoor een beroep op De Kraan. 

Sanitaire installaties

De Kraan is 38 jaar geleden begonnen als specialist in gas-, water- en rioolinstallaties. Dat betekent dat wij expert zijn in de aanleg van alle soorten leidingen.

Klimaat beheersing

In klimaatbeheersing heeft de techniek de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. De Kraan volgt alle innovaties rondom centrale verwarming en mechanische ventilatie 

De digitale showroom

Bij De Kraan is het voor kopers gemakkelijk om hun droombadkamer te kiezen: wij bieden voor elk project een unieke digitale showroom van Uw Huis, Uw Wensen. 

Zink en lood

De Kraan is specialist in zink- en loodwerk voor gevel- en gootconstructies, een ‘ouderwets’ ambacht dat onze mensen gelukkig nog beheersen.

Duurzame installaties

Wij passen nieuwe, duurzame technieken toe op (verwarmings) installaties, die aansluiten bij de huidige milieutransitie.

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?