De Kraan Installatietechniek
Building Information Modelling (BIM)

De Kraan Installatietechniek werkt volgens de methodiek van BIM, dat op basis van 3D-modellen zorgt voor een goede coördinatie van projecten, betere samenwerking tussen alle partijen en efficiënte workflows. De mensen van De Kraan Installatietechniek werken hiervoor met de nieuwste software, waaronder AutoCad en Revit. Dit in combinatie met Stabicad en Syntess. Juist omdat deze methode zo goed werkt, passen wij dit ook toe op projecten met 2D-modellen.

Door de inzet van de BIM-methodiek realiseren wij zowel seriematige als ook custom made installaties voor allerlei projecten, waarbij wij alle onderdelen prefabriceren in onze eigen werkplaats en vervolgens met maximale efficiency in hoog tempo op locatie installeren.

Interessant? Deel deze pagina

ONZE services

Ontwerp en advisering

Bij omvangrijke nieuwbouw- en transformatieprojecten is het voortraject van cruciaal belang. Aannemers en projectontwikkelaars doen daarvoor een beroep op De Kraan. 

Sanitaire installaties

De Kraan is 38 jaar geleden begonnen als specialist in gas-, water- en rioolinstallaties. Dat betekent dat wij expert zijn in de aanleg van alle soorten leidingen.

Klimaat beheersing

In klimaatbeheersing heeft de techniek de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. De Kraan volgt alle innovaties rondom centrale verwarming en mechanische ventilatie 

De digitale showroom

Bij De Kraan is het voor kopers gemakkelijk om hun droombadkamer te kiezen: wij bieden voor elk project een unieke digitale showroom van Uw Huis, Uw Wensen. 

Zink en lood

De Kraan is specialist in zink- en loodwerk voor gevel- en gootconstructies, een ‘ouderwets’ ambacht dat onze mensen gelukkig nog beheersen.

Duurzame installaties

Wij passen nieuwe, duurzame technieken toe op (verwarmings) installaties, die aansluiten bij de huidige milieutransitie.

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?