De Kraan Installatietechniek
De digitale showroom

Tegenwoordig is er nog nauwelijks sprake van een ‘standaardwoning’ in nieuwbouwprojecten. De meeste kopers hebben ieder hun eigen, specifieke wensen bij de inrichting van hun badkamer of toiletruimte. Bij De Kraan is het voor kopers gemakkelijk om hun droombadkamer te kiezen: Wij bieden voor elk project de mogelijkheid aan om met de digitale showroom Uw Huis, Uw Wensen te werken. Dit biedt kopers de mogelijkheid om diversen badkameropstellingen te bekijken en te kiezen uit een ruim assortiment van badkamermeubelen, kranen, toiletten en accessoires. Dit resulteert niet alleen in een snelle offerte – inclusief installatiekosten – maar ook in een fraaie 3D-tekening van de badkamer. Juist in tijden van corona biedt dit kopers een veilige manier om een badkamer te kiezen.

De voordelen van deze innovatieve digitale showroom zijn enorm. Niet alleen voor de koper, maar ook voor de aannemer en De Kraan als installateur. De faalkosten zijn minimaal vanwege de intensieve voorbereiding.

Interessant? Deel deze pagina

ONZE services

Ontwerp en advisering

Bij omvangrijke nieuwbouw- en transformatieprojecten is het voortraject van cruciaal belang. Aannemers en projectontwikkelaars doen daarvoor een beroep op De Kraan. 

Sanitaire installaties

De Kraan is 38 jaar geleden begonnen als specialist in gas-, water- en rioolinstallaties. Dat betekent dat wij expert zijn in de aanleg van alle soorten leidingen.

Klimaat beheersing

In klimaatbeheersing heeft de techniek de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. De Kraan volgt alle innovaties rondom centrale verwarming en mechanische ventilatie 

De digitale showroom

Bij De Kraan is het voor kopers gemakkelijk om hun droombadkamer te kiezen: wij bieden voor elk project een unieke digitale showroom van Uw Huis, Uw Wensen. 

Zink en lood

De Kraan is specialist in zink- en loodwerk voor gevel- en gootconstructies, een ‘ouderwets’ ambacht dat onze mensen gelukkig nog beheersen.

Duurzame installaties

Wij passen nieuwe, duurzame technieken toe op (verwarmings) installaties, die aansluiten bij de huidige milieutransitie.

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?