Bethelpark Delft

351 appartementen

OMSCHRIJVING

Wonen in het groen met alle voorzieningen binnen handbereik. Dat is wonen in Bethelpark. Je fietst moeiteloos naar het fraaie, historische stadshart van Delft, maar ook kun je genieten van een overdaad aan rust en ruimte in een groene omgeving. Want Bethelpark is gebouwd rond een schitterende binnentuin en biedt woningen in vele soorten en maten voor ieders smaak. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal ingericht op functioneel en comfortabel wonen.

AANNEMER

Van Wijnen

LOOPTIJD

Geen gebouw hetzelfde
Het project omvat 283 appartementen, verdeeld over negen woongebouwen met prachtige Italiaanse namen. De woongebouwen Da Vinci, Galilei en Marconi zijn bestemd zijn voor de verkoop. De overige zes gebouwen komen in de verhuur. In Murano wordt geparkeerd onder een verhoogd dek. Twee appartemententorens  staan speels bovenop dit dek, de overige gebouwen staan langs de randen van het project. Vanaf de straat zijn de op het dek gesitueerde binnenpleinen bereikbaar door brede trappen, geïnspireerd op de bruggen die de gelijknamige Italiaanse eilandengroep met elkaar verbinden. In Murano is geen gebouw hetzelfde en door de uitgekiende zichtlijnen verschijnen er verassende doorkijkjes en prachtige binnenpleinen. Dit maakt Murano grootstedelijk en toch intiem.

Ruime keus
Murano is een plek waar iedereen wil wonen. Tussen de woongebouwen komen gezellige binnenpleinen. Het aanbod van de appartementen heeft bovendien zo’n grote verscheidenheid dat er voor elk wat wils beschikbaar is. Van klein tot groot, van eenvoudige tot zeer luxe appartementen. De grootte verschilt van één tot vijf kamerwoningen. Verder komen er woningen met en zonder balkon en penthouses met een schitterend dakterras. Wilt u bovenin wonen of liever onderin? Met uitzicht op het groene landschap of op de intieme binnenpleinen? Murano biedt een ongekend ruime keuze.

Levendige, autovrije binnenpleinen
Murano staat voor praktisch. U parkeert er onder het verhoogde dek. In de overzichtelijke parkeergarage heeft u een eigen parkeerplaats. Liften leiden naar de woongebouwen naar de levendig ingerichte binnenpleinen. In zo’n geborgen omgeving kom je graag thuis!

Unieke locatie
Murano ligt ten westen van het hoofdstation van Zaandam. Met een paar minuten lopen ben je bij het station én bij het levendige stadshart. Op een steenworp afstand van Murano ligt ook de Zaanse natuur met zijn weilanden, sloten, wuivende rietkragen en molens. Een paradijs voor buitenmensen. Murano is daarom de ultieme combinatie van stad en platteland!

Interessant? Deel deze pagina

Overige projecten

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?