De Streek Etten-Leur

Fase 4a en 4b

OMSCHRIJVING

De Streek is een uitbreidingswijk van Etten-Leur. De woningen zijn te vinden in een natuurrijke omgeving met veel groen, wandelpaden en speelplekken. In dit project heeft De Kraan Installatietechniek gezorgd voor een innovatieve Bodemwarmtepomp die elektriciteit uit de bodem haalt en de woning voorziet van zowel warmte in de winter als koeling in de zomer. Daarnaast hebben we Balansventilatie met warmteterugwinning en standaard vloerverwarming geïntegreerd, waardoor uw woning niet alleen energiezuinig is, maar ook het hele jaar door een aangename leefomgeving biedt.

AANNEMER

Ballast Nedam

LOOPTIJD

Gebouwd op smaak
Bethelpark is gebouwd op een unieke locatie. Een plek die wordt gezien als de toekomstige entree van de eeuwenoude stad Delft. Bijzonder aan deze locatie is dat het aan één kant grenst aan een stedelijke omgeving met het royale plein en het Reinier de Graaf Gasthuis én aan een schitterend ecologisch groengebied. Deze bijzondere diversiteit maakt dan ook dat Bethelpark zo aantrekkelijk is voor verschillende doelgroepen.

De luxe van keuze
Om tegemoet te komen aan alle wensen van de verschillende doelgroepen biedt Bethelpark een uitgebreid en zeer gemengd woonprogramma. Het aanbod bestaat uit een mix van sociale huurwoningen, middeldure huurwoningen en vrije sector huurwoningen. Daarnaast is er de keuze tussen appartementen en eengezinswoningen. Voor beiden geldt dat ze zijn gebouwd in een groene, parkachtige omgeving die grenst aan een ecologische zone.

Alles binnen handbereik
Bethelpark is gunstig gelegen vlakbij de Reinier de Graafweg met een snelle ontsluiting naar de A4 voor auto’s. De bushalte vind je direct op 50 meter loopafstand van de woningen. Aan de zuidzijde (zie impressie) bevindt zich de ecologische zone die het gebied een parkachtige setting geeft. Zo profiteer je enerzijds, op loopafstand, van de gezelligheid en goede voorzieningen in het winkelcentrum ‘De Hoven Passage’ en anderzijds van groenvoorzieningen en zicht op de natuur. En wil je naar Delft? Dan fiets je in tien minuten het gezellige centrum in.

Interessant? Deel deze pagina

Overige projecten

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?