De Grote Rivieren
Hendrik-Ido-Ambacht

Begeleid wonen 

OMSCHRIJVING

In gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is de nieuwbouw van een complex van zestig appartementen en een aantal gemeenschappelijke ruimtes gerealiseerd. In deze voorziening komen mensen te wonen die geen therapie meer hebben, maar door hun psychische handicap langdurend begeleiding nodig hebben. In de voorziening is 24 uur per dag professionele begeleiding aanwezig.

Het appartementencomplex is ruim van opzet en biedt een goed leefklimaat voor de cliënten van De Grote Rivieren. Het ontwerp is van Architectenbureau De Jong, Gortemaker, Algra uit Rottterdam. Het komt iets ten noorden van het schachtgebouw van de Sophiaspoortunnel en grenst aan de ecologische zone, die dwars door De Volgerlanden loopt.

De diciplines die De Kraan installatietechniek beheerst zijn volledig benut. Zo zijn de water- en rioleringsinstallatie voor de betreffende toestellen geïnstalleerd.Ook zijn de hemelwater-afvoervoorzieningen verwezenlijkt. De sanitaire voorzieningen zijn geleverd en volgens de eisen en wensen van de aannemer en opdrachtgever geplaatst.

AANNEMER

V.O.F. Bouwcombinatie Van Wijnen-GN bouw

OPDRACHTGEVER
GGZ-istelling De Grote Rivieren

Interessant? Deel deze pagina

Overige projecten

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?