Eindelijk weer...

Na jaren met verschillende coronamaatregelen was het afgelopen zaterdag eindelijk weer zover, een personeelsfeest binnen de Kraan Installatietechniek!
Deze dag bestond uit een tweetal leuke activiteiten, een mini tandem en tuktuk challange. Een activiteit waarbij er verschillende opdrachten uitgevoerd moesten worden door middel van een geplande route met een tandem en tuktuk.
Deze leuke dag werd afgesloten met een hapje en een drankje!

Tijdens deze feestavond hebben wij een aantal medewerkers in het zonnetje gezet.
Roy Lambregts en Jan Moerbeek zijn dit jaar 12,5 en 25 jaar in dienst, en dat mag gevierd worden. Nogmaals gefeliciteerd heren!
Samen met hen is ook Kees Marijnissen in het zonnetje gezet. Na 36 jaar trouwe dienst gaat Kees vanaf 1 mei genieten van zijn welverdiende pensioen.

Interessant? Deel deze pagina

Recent nieuws

Wereld Loodgietersdag!

11-03-2022

Voor iedere medewerker hebben we een klein (en lekker) presentje.
Ook hadden we vandaag een zonnetje besteld en dit is ons ook nog gelukt, alle medewerkers staan dus vandaag letterlijk in het zonnetje!

Eindelijk weer...

02-05-2022

Na jaren met verschillende coronamaatregelen was het afgelopen zaterdag eindelijk weer zover, een personeelsfeest binnen de Kraan Installatietechniek!

Vernieuwde website

01-07-2021

Na maanden van voorbereiding achter de schermen is het zover: onze nieuwe website is live! Naast een frisse nieuwe stijl en overzichtelijke indeling, zijn ook al onze services online. 

De Kraan Installatietechniek 35 jaar!

31-03-2021

Mooie mijlpaal, vandaag 31 maart bestaat De Kraan Installatietechniek 35 jaar.
Helaas kan het in deze corona tijd niet uitgebreid worden gevierd, maar het mag ook zeker niet ongemerkt voorbij gaan. De vlag kan dan ook uit en een stukje taart gaat er altijd in.

“Wij zijn nooit te duur”

01-03-2021

De Kraan Installatietechniek uit Etten-Leur is één van de leden van de coöperatie Uw Huis, Uw Wensen. De Kraan is een gespecialiseerd installatiebedrijf in sanitair, ventilatie en verwarming voor nieuwbouwprojecten.

Interessant? Deel deze pagina

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?