Nieuwe elektrische auto's

Ook dit jaar heeft de Sint en zijn Pieten weer een gaatje gevonden om langs te komen bij de kindjes van De Kraan.
Hij was er voor jong en oud. Een gezellige middag vol snoep, cadeautjes, een springkussen. Iedereen is weer in de watten gelegd door Sint en zijn Pieten, ook met de nodige versnaperingen voor de ouders.

Interessant? Deel deze pagina

Recent nieuws

Elektrische auto's

Nieuwe elektrische auto's

29-03-2024

Bij De Kraan zijn we toegewijd aan het creëren van een duurzame woonomgeving. Als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid rijden onze projectleiders nu in elektrische Volvo-auto's. Samen bouwen we aan een groenere en duurzame toekomst. 

Culture safety ladder   Op maat gemaakte afmetingen

NEN Safety Culture Ladder

05-10-2023

Veiligheid op de werkvloer is iets dat we erg belangrijk vinden. Aboma is langs geweest om te kijken of dit wordt gewaarborgd. Met trots mogen we vertellen dat het certificaat veiligheidsladder trede 2 is behaald!

Wereld Loodgietersdag!

11-03-2022

Voor iedere medewerker hebben we een klein (en lekker) presentje.
Ook hadden we vandaag een zonnetje besteld en dit is ons ook nog gelukt, alle medewerkers staan dus vandaag letterlijk in het zonnetje!

Eindelijk weer...

02-05-2022

Na jaren met verschillende coronamaatregelen was het afgelopen zaterdag eindelijk weer zover, een personeelsfeest binnen de Kraan Installatietechniek!

Vernieuwde website

01-07-2021

Na maanden van voorbereiding achter de schermen is het zover: onze nieuwe website is live! Naast een frisse nieuwe stijl en overzichtelijke indeling, zijn ook al onze services online. 

De Kraan Installatietechniek 35 jaar!

31-03-2021

Mooie mijlpaal, vandaag 31 maart bestaat De Kraan Installatietechniek 35 jaar.
Helaas kan het in deze corona tijd niet uitgebreid worden gevierd, maar het mag ook zeker niet ongemerkt voorbij gaan. De vlag kan dan ook uit en een stukje taart gaat er altijd in.

“Wij zijn nooit te duur”

01-03-2021

De Kraan Installatietechniek uit Etten-Leur is één van de leden van de coöperatie Uw Huis, Uw Wensen. De Kraan is een gespecialiseerd installatiebedrijf in sanitair, ventilatie en verwarming voor nieuwbouwprojecten.

Interessant? Deel deze pagina

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?