“Wij zijn nooit te duur”

De Kraan Installatietechniek uit Etten-Leur is één van de leden van de coöperatie Uw Huis, Uw Wensen. De Kraan is een gespecialiseerd installatiebedrijf in sanitair, ventilatie en verwarming voor nieuwbouwprojecten. Voor de badkamers en toiletruimtes van die nieuwbouwwoningen richt De Kraan uiteraard een digitale showroom in. Binnen De Kraan is Stefan Roestenburg, UHUW-projectcoördinator, daar verantwoordelijk voor.Stefan vertelt: “Ik kom uit de wereld van keukens en sanitair. Ik maakte drie jaar geleden de overstap naar De Kraan, in eerste instantie voor een dubbelfunctie. Het was de bedoeling dat ik naast UHUW-projecten ook het meer- en minderwerk zou coördineren. Maar ik had al gauw fulltime mijn handen vol aan het voorbereiden van de digitale showroom en het begeleiden van de projecten en de kopers!”

Een kwestie van veel doen
“Voor mijn komst bij De Kraan lag de projectcoördinatie helemaal bij de mensen van UHUW. Zij hebben mij heel goed wegwijs gemaakt in het systeem. Ik ben een paar keer bij UHUW op kantoor geweest om alles te leren, niet alleen het systeem, maar ook het tekenprogramma. Dat kende ik overigens al, dus dat was gemakkelijk. Het platform van UHUW is een kwestie van veel doen.

”Klaar voor de toekomst"
Stefan gaat verder: “Ik heb inmiddels een training gehad voor de vernieuwde digitale showroom, die nu gelanceerd zal worden. Het management van De Kraan heeft voor dit nieuwe systeem meegedacht over het tekenprogramma en ik zelf heb vooral in het coördinatorenoverleg meegepraat over wensen, eisen en mogelijkheden.”
“Deze vernieuwde digitale showroom is een hele goede zet van UHUW, met het oog op de toekomst. Het nieuwe systeem heeft meer mogelijkheden om uit te breiden met bijvoorbeeld elektra, vloeren of tuinen. Dit soort zaken online kopen wordt steeds normaler, het is dé moderne manier van kopen.”

Corona proof
Stefan ziet de belangstelling voor UHUW toenemen vanwege het coronavirus: “Veel bouwbedrijven merken dat mensen minder graag naar de showroom komen, uit angst voor corona. Die bedrijven willen graag gebruikmaken van de online showroom die De Kraan hen kan bieden. Daar ligt – tegen wil en dank – een mooie kans voor ons.”

Kopen vanaf een plaatje
Het leukste aan zijn baan vindt Stefan de afwisseling, waarbij zijn gevoel voor humor vaak de ijsbreker is: “Kopers kiezen hun badkamer online, maar soms willen mensen toch graag even langskomen. Dan zorg ik dat hun badkamer te zien is op een groot scherm en lopen we er samen doorheen. Het gebeurt wel dat mensen het liefst een product fysiek willen zien of vasthouden, anders voelt het als een gok. Dan zeg ik: u koopt uw huis toch ook van een plaatje? Die gok is veel groter! Dat plaatst de digitale showroom meteen in perspectief. Natuurlijk gaan mensen wel naar een woonboulevard of showroom. Maar ook daar staat zelden précies het model dat zij kiezen, hooguit iets wat er op lijkt, maar dan in een andere kleur.”

Stefan voegt toe: “Als mensen kiezen voor casco bel ik ze altijd even op om uit te leggen hoe wij werken en wat de voordelen zijn om de badkamer door ons te laten regelen. Wij bieden garantie op alle onderdelen en de montage, van de leidingen tot de tegels. Wij ontzorgen mensen helemaal; men heeft bij ons voor alles slechts één aanspreekpunt. En ik durf te beweren dat wij nooit te duur zijn. De meeste mensen die zelf een aannemer zoeken voor hun badkamer zijn vrijwel altijd duurder uit, zonder de zekerheid van onze garantie. Als ik dit uitleg aan de mensen die voor casco kiezen, besluiten 9 van de 10 kopers om toch voor UHUW te kiezen. En die 10e koper heeft dan meestal in de vrienden of kennissenkring iemand die de installatie op zich neemt.”

Interessant? Deel deze pagina

Recent nieuws

Elektrische auto's

Nieuwe elektrische auto's

29-03-2024

Bij De Kraan zijn we toegewijd aan het creëren van een duurzame woonomgeving. Als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid rijden onze projectleiders nu in elektrische Volvo-auto's. Samen bouwen we aan een groenere en duurzame toekomst. 

Culture safety ladder   Op maat gemaakte afmetingen

NEN Safety Culture Ladder

05-10-2023

Veiligheid op de werkvloer is iets dat we erg belangrijk vinden. Aboma is langs geweest om te kijken of dit wordt gewaarborgd. Met trots mogen we vertellen dat het certificaat veiligheidsladder trede 2 is behaald!

Wereld Loodgietersdag!

11-03-2022

Voor iedere medewerker hebben we een klein (en lekker) presentje.
Ook hadden we vandaag een zonnetje besteld en dit is ons ook nog gelukt, alle medewerkers staan dus vandaag letterlijk in het zonnetje!

Eindelijk weer...

02-05-2022

Na jaren met verschillende coronamaatregelen was het afgelopen zaterdag eindelijk weer zover, een personeelsfeest binnen de Kraan Installatietechniek!

Vernieuwde website

01-07-2021

Na maanden van voorbereiding achter de schermen is het zover: onze nieuwe website is live! Naast een frisse nieuwe stijl en overzichtelijke indeling, zijn ook al onze services online. 

De Kraan Installatietechniek 35 jaar!

31-03-2021

Mooie mijlpaal, vandaag 31 maart bestaat De Kraan Installatietechniek 35 jaar.
Helaas kan het in deze corona tijd niet uitgebreid worden gevierd, maar het mag ook zeker niet ongemerkt voorbij gaan. De vlag kan dan ook uit en een stukje taart gaat er altijd in.

“Wij zijn nooit te duur”

01-03-2021

De Kraan Installatietechniek uit Etten-Leur is één van de leden van de coöperatie Uw Huis, Uw Wensen. De Kraan is een gespecialiseerd installatiebedrijf in sanitair, ventilatie en verwarming voor nieuwbouwprojecten.

Interessant? Deel deze pagina

De Kraan Installatietechniek

Pauvreweg 18
4879 NA  Etten-Leur
t. 085 7609400
e. dekraan@dekraan.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook via social media

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?